0J3A9093.jpg

WILDkamperen

Natuur dichtbij

Zonovergoten editie WILDkamperen 2018

persbericht

Voor bezoekers wellicht een gek gezicht, maar voor meer dan 120 kampeerders een buitenkansje. Natuurpark Lelystad stond afgelopen weekend vol met tenten. Van tipi’s tot pup-up tentjes en van luxe bungalowtenten tot kindertentjes. Uit het hele land kwamen kampeerders naar Natuurpark Lelystad voor dit bijzondere kampeerweekend. Het Flevo-landschap stelt eenmaal per jaar het park open voor deze manier van natuurbeleving.

Natuur dichtbij
In het park leven bijzondere diersoorten, sommigen zelfs met uitsterven bedreigd. De campinggasten konden aan diverse activiteiten mee doen om deze bijzondere dieren te zien. Zo kon men ’s ochtends mee met de boswachter op dierenronde, was er een speciale nachtwandeling en uiteraard kon men mee met de boot om op zoek te gaan naar de bevers. Met name het pasgeboren elandje trok veel bekijks.

In een apart gedeelte van het park kon men zich uitleven bij het huttenbouwen. Zwaan buitensport verzorgde allerlei wateractiviteiten en ook kon men met de step het park verkennen. In de avond schoof iedereen aan bij het kampvuur.

Exclusief
De organisatie is tevreden over het verloop van deze vierde editie van het WILDkamperen. Wij vinden het belangrijk dat onze begunstigers ons en onze gebieden leren kennen; aldus directeur Martin Jansen. En wij merken dat deze manier van natuurbeleving, voor jong en oud, hier zeker aan bijdraagt. En wat is nu leuker dan met je hele gezin midden in zo’n spannend park als dit te verblijven? Of het volgend jaar weer mogelijk is om in het park te overnachten is nog niet bekend.

WILDkamperen vlotten bouwen.JPG

WILDkamperen 2018

Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!