_DFO7301-Het Flevolandschap-Schokland serie- Ernst Dirksen Fotografie-22 mei 2019.jpg

Help mee en word begunstiger!

Bescherm de natuur in Flevoland!

Het Flevo-landschap zet zich elke dag weer in om de Flevolandse natuur te beschermen en te ontwikkelen. Maar dat kunnen we niet alleen. Draagt u de natuur in Flevoland ook een warm hart toe? Word dan nu begunstiger. Al vanaf € 25 per jaar beschermt u de natuur bij u in de buurt. Meld u hieronder aan en profiteer van mooie voordelen!

Ja, ik word begunstiger en steun de natuur in Flevoland

Bedrag
Persoonlijke Informatie
Kalender (dd-mm-jjjj) 
Machtiging
Nieuwsbrief

Cadeau voor u!

Als dank voor uw steun ontvangt u een handige beleefkaart van Natuurpark Lelystad. Dwaal met deze kaart door dit prachtige natuurgebied, ontdek bijzondere dieren en beleef het ritme van de seizoenen.

Beleefkaart Natuurpark Lelystad

3x per jaar ons magazine 'Natuur dichtbij'

Als begunstiger ontvangt u drie keer per jaar het magazine 'Natuur dichtbij', boordevol natuurnieuws uit Flevoland.

Cover voorjaarsmagazine

Begunstigerpas met vele voordelen

Met de begunstigerpas kunt u gratis parkeren bij Natuurpark Lelystad en met korting plaatsen reserveren voor onze excursies en activiteiten.

Begunstigerspas

Als Begunstiger kunt u op elk gewenst moment uw bijdrage aanpassen of stopzetten, zonder rekening te hoeven houden met een opzegtermijn of andere verplichtingen. De ingevulde persoonsgegevens worden vertrouwelijk behandeld. Vastlegging in onze administratie vindt plaats conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Lees hier meer over in ons Privacy Statement

Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!