_DFO7301-Het Flevolandschap-Schokland serie- Ernst Dirksen Fotografie-22 mei 2019.jpg

Steun de Flevolandse natuur, uw leven lang

Word begunstiger voor het leven!

Als begunstiger voor het leven steunt u de Flevolandse natuur tot wederopzegging of totdat u er niet meer bent. U bent begunstiger voor het leven voor € 360. Bent u 65 jaar of ouder, dan kunt u begunstiger voor het leven worden voor € 180. Met uw steun kunnen we voor meer dan 50 prachtige natuurgebieden zorgen en profiteert u zelf ook van mooie voordelen! Draagt u de natuur in Flevoland een warm hart toe en wilt u helpen als begunstiger voor het leven? Vul dan hieronder uw contactgegevens in om uw bijdrage via iDEAL over te maken. Alvast heel hartelijk bedankt!

Ja, ik word begunstiger voor het leven
Kalender (dd-mm-jjjj) 

Cadeau voor u

Als dank voor uw steun ontvangt u de minigids Tuinvogels cadeau. Deze gids helpt u bijna 70 vogels herkennen die voorkomen in dorpen en steden, zowel in de tuin als in het park of in de gracht.

Minigids tuinvogels

Gratis beleefkaart

Daarnaast ontvangt u een handige beleefkaart van Natuurpark Lelystad. Dwaal met deze kaart door dit prachtige natuurgebied, ontdek bijzondere dieren en beleef het ritme van de seizoenen. 

Beleefkaart Natuurpark Lelystad

3x per jaar ons magazine 'Natuur dichtbij'

Als begunstiger ontvangt u drie keer per jaar het magazine 'Natuur dichtbij', boordevol natuurnieuws uit Flevoland.

Cover magazine lente 2022

Begunstigerpas met vele voordelen

Met de begunstigerpas kunt u gratis parkeren bij Natuurpark Lelystad en met korting plaatsen reserveren voor onze excursies en activiteiten.

Begunstigerspas

De ingevulde persoonsgegevens worden vertrouwelijk behandeld. Vastlegging in onze administratie vindt plaats conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Lees hier meer over in ons Privacy Statement

Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!