_DFO0961-Natuurpark-Het Flevolandschap-Ernst Dirksen Fotografie-20170509-2.jpg

Commerciele activiteiten Natuurpark Lelystad

Commerciele activiteit Natuurpark Lelystad

Regelmatig worden er door particulieren en bedrijven activiteiten ondernomen in Natuurpark Lelystad; soms op eigen initiatief en soms in samenwerking met Het Flevo-landschap. Het is natuurlijk ook een prachtig park om gebruik van te maken. Echter wil Het Flevo-landschap graag op de hoogte zijn van alles wat er in het park plaatsvindt.

Daarom moeten ALLE activiteiten, minimaal 2 weken voor de activiteit, vooraf gemeld worden via onderstaand formulier.

Het kan zijn dat er kosten verbonden zijn aan het gebruik van ons park. Dat is afhankelijk van de aanvraag en of het een commerciële activiteit is. Activiteiten die concurrerend zijn met onze eigen excursies zijn niet toegestaan. Denk hierbij aan fotoworkshops en natuurexcursies.

Kosten
Het is aan de beheerder te bepalen of u toestemming krijgt om uw activiteit op het park te laten plaatsvinden. Het kan in sommige gevallen zijn dat er kosten verbonden zijn. De beheerder zal dit dan aan u doorgeven. Mocht er hulp van Het Flevo-landschap nodig zijn bij uw activiteit, dan rekenen wij een uurtarief van €65,-. Voor commerciële activiteiten op ons park geldt een minimum tarief van €50,-. 

Houdt u een activiteit op ons park zonder dat deze is aangemeld? Dan geldt een boetetarief van minimaal €175,-.

Trouwreportages
Bruidsparen zijn van harte welkom om in Natuurpark Lelystad huwelijksfoto’s te maken. Wilt u echter met de auto het park in? Dan dient u dit van tevoren te melden via het formulier. Voor begunstigers zijn hier geen kosten aan verbonden. Bent u geen begunstiger? Dan kost het eenmalig €25,- om het park op te mogen met de auto. U wordt dan automatisch begunstiger en kunt dan nog vaker terugkomen in het park om na te genieten van uw mooiste dag. Bruidsparen die trouwen in de Waterlely mogen in overleg met Hajé met de auto op het park. Geen begunstiger? Meld u dan hier aan. Na aanmelding kunt u ons de datum doorgeven. 

Kalender (dd-mm-jjjj) 

Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!