_DFO7301-Het Flevolandschap-Schokland serie- Ernst Dirksen Fotografie-22 mei 2019.jpg

Een gift voor de Flevolandse natuur

Natuur is onmisbaar! Helpt u mee?

Even eruit in de natuur. Al meer dan een jaar ervaren we hoe belangrijk de natuur dichtbij huis is. Bijna overal in Flevoland is wel een mooi natuurgebied in de buurt. Maar al dat moois is wel kwetsbaar. Onze boswachters zijn dagelijks in de weer om al dit moois te beschermen en te behouden. Voor de financiering van ons werk zijn we afhankelijk van donaties. Draagt u de natuur in Flevoland ook een warm hart toe? Help ons dan mee met een donatie. Vul hieronder uw giftbedrag en uw contactgegevens in om uw gift via iDEAL over te maken. Maakt u liever zelf het bedrag over? Dat kan ook, via rekeningnummer NL97 RABO 0356 0138 20, ten name van Stichting Flevo-landschap. Alvast hartelijk bedankt! 

Ja, ik steun de Flevolandse natuur met een gift

Ja, ik help mee en doneer eenmalig:
Persoonlijke informatie
Nieuwsbrief

Ijsvogel

Dit doen we met uw steun!

Bescherming van natuurgebieden
We onderhouden en beschermen 35 grotere en 15 kleinere natuurgebieden in Flevoland. Mede dankzij uw bijdrage kunnen we natuur ontwikkelen en sterker en robuuster maken. Bijzondere planten en dieren profiteren hiervan.

Behoud van culturele erfenis
We onderhouden, beschermen en behouden de bijzondere culturele erfenis van Flevoland, zoals UNESCO Werelderfgoed Schokland en talrijke historische bodemschatten.

Ontwikkeling van nieuwe natuur
We ontwikkelen nieuwe natuur, zoals de wetlands van de Gouden Randen van Pampushout en het kruidenrijke landbouw- en natuurgebied Noorderwold Eemvallei. We versterken de natuureilanden in Natura2000-gebied de Lepelaarplassen en ontwikkelen grootschalige natuurprojecten rondom UNESCO Werelderfgoed Schokland.

Natuurbeleving
We willen iedereen van de natuur laten genieten. We leggen wandel- en fietspaden aan, plaatsen informatieborden en organiseren excursies.

De ingevulde persoonsgegevens worden vertrouwelijk behandeld. Vastlegging in onze administratie vindt plaats conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Lees hier meer over in ons Privacy Statement

Lepelaarplassen van bovenaf_Het Flevo-landschap.JPG

Help ons natuurgebieden verbinden. Samen maken we onze natuur sterker!

Flevoland ligt vol wegen, spoorlijnen, kanalen, huizen, bedrijven en landbouwgebieden. Die maken het planten en dieren bijna onmogelijk zich te verspreiden. Maar soorten moeten in contact kunnen komen met soortgenoten verderop, dan blijven ze gezonder en veerkrachtiger. Als er dan een kurkdroge zomer komt, of een lange strenge winter, dan hebben ze meer kans om te overleven. Daarom willen we, met uw hulp, onze Flevolandse natuur versterken met meer ecologische verbindingen.

Helpt u mee? Elke bijdrage is welkom!

Giftvoorbeeld 15 euro Nieuw Giftvoorbeeld 30 euro Nieuw Giftvoorbeeld 50 euro Nieuw Giftvoorbeeld anders namelijk

Doneer hier

Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!