Campagnebeeld Lepelaarsplassen 2021 1920x750 a.jpg

Help mee met een eenmalige donatie

Natuur is onmisbaar! Helpt u mee?

Even eruit in de natuur. Al meer dan een jaar ervaren we hoe belangrijk de natuur dichtbij huis is. Bijna overal in Flevoland is wel een mooi natuurgebied in de buurt. Maar al dat moois is wel kwetsbaar. Onze boswachters zijn dagelijks in de weer om al dit moois te beschermen en te behouden. Voor de financiering van ons werk zijn we afhankelijk van donaties. Draagt u de natuur in Flevoland ook een warm hart toe? Help ons dan mee met een donatie. Vul hieronder uw giftbedrag en uw contactgegevens in om uw gift via iDeal over te maken. 

Wilt u liever zelf overmaken? 
U kunt uw gift overmaken naar NL97 RABO 0356 0138 20, ten name van Stichting Flevo-landschap. 

Ja, ik help mee en doneer eenmalig:
Persoonlijke informatie
Nieuwsbrief

Social beeld campagne_2

Help de lepelaar aan een veilige rust- en nestplaats


Het is code rood voor de veilige rust- en nestplaatsen op de vogeleilanden in de Lepelaarplassen in Almere. Door golfafslag zijn de eilanden in de afge­lopen jaren zo goed als verdwenen. Daarom komen we nu in actie. Met uw steun kunnen we de vogeleilanden herstellen en vergroten. Samen bouwen we weer een veilige rust- en broedplek op voor de lepelaar, visdief en vele andere vogels. Helpt u mee?

Doneer nu

De ingevulde persoonsgegevens worden vertrouwelijk behandeld. Vastlegging in onze administratie vindt plaats conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Lees hier meer over in ons Privacy Statement

Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!