rugzakroute-1.jpg

Rugzakroute Opsporing verzocht! (8 t/m 12 jaar)

De kosten zijn €2,50 per kind. Dit is inclusief een speurvel, een potloodje en een diploma. Voor het rugzakje moet ook een borg van €10,- betaald worden.

 

Over de activiteit

Otter Freekje is verdwenen! Het Natuurpark heeft detectives nodig om erachter te komen wat er met Freekje gebeurd is. Help jij ons uit de brand? Gelukkig laten dieren soms sporen achter. Door deze te onderzoeken en onderweg verschillende raadsels en puzzels op te lossen kom je steeds dichter bij de dader. Zo kom je een pootafdruk tegen. Van welk dier is deze? En wie heeft er zitten knagen aan een boom? Je onderzoekt zelfs een braakbal. Het dier dat daar in zit, kan Freekje zeker niet geholpen hebben. Uiteindelijk blijft er maar één verdachte over. Om alle raadsels op te lossen, gebruik je de materialen uit de rugzak. Hierin zitten ook een speurvel en een potloodje om je oplossingen op te schrijven. Detectives die de dader weten op te sporen, ontvangen achteraf een diploma.

Bijzonderheden

Reserveren is voor gezinnen niet nodig, maar voor scholen of kinderfeestjes wel noodzakelijk.

Startlocatie

De rugzakroute is te verkrijgen en te starten (tijdens openingstijden) bij Bezoekercentrum Natuurpark Lelystad, vlotgrasweg 11, 8219 PP Lelystad. 

Zet javascript aan om de kaart weer te geven

Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!