Trouwen

Romantiek viert hoogtij, door het prachtige uitzicht over de grote plas. De Waterlely is dan ook de ideale omgeving om te zeggen: “Ja, ik wil”. Sinds 2006 is De Waterlely aangewezen als ‘huis der gemeente’. Het ja-woord geven in de ambiance en romantiek van de natuur; De Waterlely biedt extra sfeer aan de mooiste dag van uw leven. De geborgen uitstraling van het gebouw gecombineerd met het weids uitzicht over het water zorgen voor een bijzondere sfeer.

Bij de organisatie van een huwelijksvoltrekking komen veel aspecten aan bod, zoals de trouwzaal, catering en fotorapportages. Er is veel ruimte voor eigen ideeën en wensen. Samen proberen we er een onvergetelijke dag van te maken.

Trouwzaal

De trouwzaal heeft een capaciteit tot 80 gasten. Om uw familie en vrienden op een prettige manier om u heen te hebben, zijn verschillende opstellingen mogelijk. In overleg zoeken wij naar de meest ideale opstelling voor uw ceremonie. De Waterlely is geschikt voor zowel een kleine, intieme bruiloft als voor een grotere happening. Om de rust en de sfeer in en rond De Waterlely te kunnen waarborgen kunt u het gebouw alleen lopend bereiken. Uitzondering hierop zijn de eventuele trouwauto en maximaal 2 volgauto’s.

Plechtigheid

De huwelijksvoltrekking kan plaatsvinden van maandag tot en met zaterdag tussen 09.00 en 20.00 uur. Op de trouwdag moet er van alles geregeld worden. In De Waterlely hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Voor en tijdens de ceremonie zorgen wij voor een gastvrouw of gastheer. De gastvrouw/heer ontvangt de gasten, assisteert de trouwambtenaar tijdens de ceremonie en zorgt dat alles perfect verloopt. Sfeervolle muziek naar uw keuze kan bij binnenkomst of tijdens de ceremonie gespeeld worden. 

Fotoreportages

Door het water, de bruggetjes, de dieren en de lange lanen is Natuurpark Lelystad dé locatie voor het maken van huwelijksfoto’s. Hier kunt u rustig de tijd voor nemen. Met de fotograaf en eventuele trouwauto mag u het park in om foto’s te maken. 
Indien gewenst kan een ervaren gids zich over uw gasten ontfermen en ze meenemen op ontdekkingstocht door dit park. Dit kan, afhankelijk van het seizoen, lopend, per fiets of met de boot. 

Bijzondere mogelijkheden

Om uw trouwdag extra bijzonder te maken kunt u gebruik maken van arrangementen. Wat dacht u van een aankomst bij de Waterlely in een huwelijksbootje. Ook is het mogelijk om uw gasten kennis te laten maken met de dieren van het natuurpark tijdens een wandeltocht of vaarexcursie. 

Meer informatie over De Waterlely.

Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!