Flevolandschap_PluimFotografie-22.jpg

Fotoshoot

Fotoshoot

Word jij ons model?

Voor promotiefoto's van Het Flevo-landschap zijn wij op zoek naar modellen. Wil jij of willen jullie ons vrijdag 28 mei komen helpen in Natuurpark of op Schokland? 

Wanneer: vrijdag 28 mei van 13.00 uur tot ongeveer 15.30 uur
Waar: Natuurpark Lelystad, Vlotgrasweg 11 in Lelystad
Wie: Vaders en/of moeders met kinderen, ouderen evt met kleinkinderen
Wat moet je deze dag doen?: Er worden deze ochtend veel verschillende foto's gemaakt van gezinnen en kinderen in de natuur. Deze foto's zullen zowel online (website en Facebook) als offline (folders, flyers) gebruikt worden. Het gaat om foto's zoals een speurtocht doen, een picknick houden, tochtje met de boot etc.
Vergoeding: Een leuk pakket met producten uit ons bezoekerscentrum en uiteraard krijg je een aantal foto's toegestuurd.

OF

Wanneer: vrijdag 28 mei van 10.00 tot ongeveer 11.30 uur
Waar: Bezoekerscentrum De Gesteentetuin, Schokland
Wie: Vaders en/of moeders met kinderen, ouderen evt met kleinkinderen, een echtpaar. 
Wat moet je deze dag doen?: Er worden deze middag verschillende foto's gemaakt in de natuur. Deze foto's zullen zowel online (website en Facebook) als offline (folders, flyers) gebruikt worden. Het gaat om een foto waarbij jullie wandelen door het Schokkerbos en de lichtwachterswoning bezoeken. Ook wordt er een foto gemaakt terwijl jullie het bezoekerscentrum verlaten.
Vergoeding: Een leuk pakket met producten uit ons bezoekerscentrum en uiteraard krijg je een aantal foto's toegestuurd.

Aanmelden?
Vind je het leuk om te komen helpen? Stuur dan een foto('s) van alle modellen naar communicatie@flevolandschap.nl. Vermeld hierbij de namen en leeftijd. Uiterlijk vrijdag 21 mei hoor je of je geselecteerd bent. 

Alle foto's komen in bezit van Het Flevo-landschap. De stichting heeft het recht deze foto's te gebruiken op online en offline middelen. 

Corona
Uiteraard houden wij rekening met de corona maatregelen. We fotograferen deze dag alleen buiten, houden voldoende afstand en gaan wij ervan uit dat de deelnemende gezinnen geen klachten hebben en/of gevaccineerd zijn.

Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!