Fotowedstrijd

Fotowedstrijd Herfst in Natuurpark Lelystad

Deel uw mooiste foto 

Hoewel we nog steeds genieten van een prachtige (na)zomer, dient de herfst zich ook alweer aan. Daarom organiseert FlevoMeer Bibliotheek Lelystad in samenwerking met Natuurpark Lelystad, Cameranu.nl en hobbyfotograaf Peter Abbes uit Emmeloord een fotowedstrijd. Wie weet de kleuren en natuurverschijnselen die bij de herfst in Natuurpark Lelystad horen het best vast te leggen op beeld? Stuur uw foto in en laat andere mensen dit prachtige Natuurpark ontdekken.

Expositie
De fotowedstrijd - alleen bedoeld voor volwassenen - loopt van maandag 15 oktober tot en met maandag 5 november. Nadat er door de jury een selectie is gemaakt worden de foto’s van de genomineerden afgedrukt op groot formaat en opgehangen in FlevoMeer Bibliotheek Lelystad. Deze expositie hangt daar van 16 november tot en met 30 november. Mensen kunnen tijdens die periode zowel online als in de bibliotheek stemmen.

Diverse prijzen
Bij een wedstrijd horen ook prijzen. De exposanten dingen mee naar een excursie met de boswachter in Natuurpark Lelystad of bijvoorbeeld een mooi fotoboek over macrofotografie of landschapsfotografie. De wedstrijdvoorwaarden zijn te vinden onderaan deze pagina.

Tips
Bent u niet geheel overtuigd van uw kunnen als fotograaf? Peter Abbes deelt graag tips. En ook Cameranu legt u graag uit hoe u betere herfstfoto's kunt maken. Daarnaast kunt u als lid van de Bibliotheek gratis een online cursus fotografie volgen. In FlevoMeer Bibliotheek Lelystad is tevens een thematafel te vinden met daarop verschillende fotoboeken ter inspiratie.

Hoe doet u mee?
Stuur maximaal één foto naar presentatielelystad@flevomeerbibliotheek.nl en vermeld duidelijk uw naam, leeftijd, adres, woonplaats, e-mailadres en telefoonnummer. Deze gegevens zullen in het kader van de Privacywetgeving alleen worden gebruikt voor de fotowedstrijd en niet worden verspreid aan derden. Tevens worden de gegevens na afloop van de wedstrijd vernietigd. Ook zouden we het leuk vinden als u uw verhaal deelt rond de foto. Waarom heeft u voor deze compositie gekozen en wellicht heeft uw de foto ook een naam gegeven?

Voorwaarden voor deelname

Voorwaarden voor deelname

Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!