Winterkoninkje - Randy van Domselaar - top 10 (1).jpg

Stuur uw mooiste herfstfoto in!

Fotowedstrijd herfst

Cover Land Art LiveHet is herfst! De bossen beginnen te verkleuren, bladeren vallen, paddenstoelen schieten de grond uit. Hét seizoen om lekker naar buiten te gaan. De herfst is met al haar kleuren een fotogeniek seizoen en daarom roepen wij u op om uw favoriete herfstfoto met ons te delen. De 10 mooiste foto’s en verhalen krijgen een plekje in de najaarseditie van ons magazine ‘Natuur dichtbij’! 

En dat is niet het enige! Onder alle inzendingen wordt er door onze fotoredactie één winnaar gekozen. Deze winnaar ontvangt het prachtige boek Land Art Live, waarin 10 iconische landschapskunstwerken in Flevoland worden gepresenteerd.

Hoe doet u mee?
Stuur uw herfstfoto met een korte omschrijving naar info@flevolandschap.nl en vermeld daarbij uw naam en adresgegevens. Insturen kan tot en met 5 november 2021. Met het insturen van uw foto gaat u akkoord met onze actievoorwaarden. Deze kunt u hier vinden.

Kinderen met paraplu_11.jpg

Cover routeboekjeGa erop uit deze herfst met onze 5 leukste wandel- en fietsroutes!

We hebben vijf prachtige routes voor u samengesteld, vol foto’s, weetjes en bezienswaardigheden. De routes nemen u mee naar de mooiste plekjes in Flevoland. Ga op avontuur in het Wilgenbos waar u de bever en de ijsvogel kunt spotten. Wandel langs de contouren van voormalig Zuiderzee-eiland Schokland, dwaal door Natuurpark Lelystad en sta oog in oog met przewalskipaarden en wisenten. Of ontdek de bijzondere en rijke vogelwereld van de Lepelaarplassen waar u kunt genieten van weidse uitzichten over water, rietvelden en natte graslanden. 

Vraag hier de gratis routes aan!

Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!