Fotoworkshop

Workshop natuurfotografie 

Op fotosafari in eigen land? Het kan! Meld u aan voor deze exclusieve workshop en ga onder begeleiding van onze boswachter de leefgebieden in en maak de meest prachtige foto's van de bijzondere dieren die in Natuurpark Lelystad leven. U krijgt onder andere de kans om wisenten, elanden, Przewalskipaarden, otters, wilde zwijnen en Pater Davidsherten van dichtbij te fotograferen. 

Als (amateur) natuurfotograaf maakt u vast al prachtige foto's. Maar soms is het lastig om dichtbij de dieren die u wilt fotograferen te komen. Deze wordt enkele keren per jaar gegeven en garandeert u dat u de dieren van heel dichtbij kunt fotograferen. 

Professioneel natuurfotograaf Ernst Dirksen geeft de workshop en voorziet u van tips en trucs om uw foto's nog mooier en beter uit te laten komen.  

 

Deelnemer Yolanda van der Wal: De workshop leek een beetje op een safari in Afrika, vooral bij de elanden, aangezien het altijd spannend is of zij zich laten zien of niet. 

Deelnemer Luuc Jonker: Een hele dag fotograferen in een prachtig natuurgebied met voor Nederland unieke dieren, onder begeleiding van een boswachter en professionele fotograaf. Volgens mij een unieke kans voor iedere in natuur geïnteresseerde fotograaf. 

 

 

Dus zijn begrippen als sluitertijd, diafragma en compositie u niet vreemd? Bent u in het bezit van een telelens van minimaal 200mm? En bent u op zoek naar een spectaculair dagje fotografie? Meld u dan voor deze workshop. Wacht niet te lang, er is plek voor maximaal 7 deelnemers, vol = vol.

De safari's duren een hele dag en zijn inclusief lunch, koffie/thee en een gezellige borrel als afsluiter.

Er staan weer diverse data online.

Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!