fietsverhuur en picknick.jpg

Ga toch fietsen!

Fietsarrangement Ga toch fietsen

Huur een fiets, reserveer een lunch en ontdek het hele park

De fiets is een perfect vervoermiddel om Natuurpark Lelystad te verkennen. Het park is 400 hectare groot en de dieren kunnen soms echt heel goed verscholen staan en dan is er een flinke zoektocht nodig om ze te vinden. De bijzondere dieren in het park, in  combinatie met de vele mooie rust-, picknick- en uitkijkpunten in het park, zorgen voor de ingredienten voor een heerlijk dagje uit.

Huurfiets

Bij het bezoekerscentrum kunt u een fiets huren voor kinderen (€ 5,50) of volwassenen (€ 7,50) met of zonder kinderzitje. Ook hebben wij speciale duofietsen te huur (€ 10,-) voor mensen met een beperking. 

Picknick

Wat is er nu leuker dan ergens onderweg een picknick te houden bij een van onze fantastische uitzichtpunten. Hajé restaurant heeft speciale wisent-lunchtassen ontwikkeld. Voor € 10,95 per persoon kunt u genieten van een heerlijk goed gevulde italiaanse bol, een grote muffin en een flesje drinken. Meld in het restaurant dat u hier gebruik van wilt maken, en de lunch wordt direct vers voor u bereid. Wilt u iets toevoegen aan de tas? dat kan uiteraard. Bespreek dit ter plaatse in het restaurant. De leuke rugzak mag u houden als aandenken aan uw dagje uit in het park. 

Alleen een fiets huren of alleen een lunchtasje aanschaffen kan uiteraard ook.

Lunch 3Luncharrangement 4

Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!