Kerstmarkt midden in de Flevolandse natuur

Kerstmarkt 2016 a.jpgzaterdag 09 december 2017

Meer dan 100 kramen, liveoptredens, lichtjeswandeltocht en nog veel meer en dit alles midden in de natuur; dat is de kerstmarkt in Natuurpark Lelystad! Stichting Het Flevo-landschap organiseert deze kerstmarkt al jaren om Flevolanders kennis te laten maken met het park.

De gezelligste kerstmarkt van Flevoland is inmiddels uitgegroeid tot een traditioneel familie-uitje en wordt dit jaar gehouden op zaterdag 16 december van 14.00 tot 20.00 uur.

Groter dan ooit

Meer dan 100 kramen, vuurkorven, live optredens, broodjes bakken boven kampvuur en een lichtjesroute door het park… het is er allemaal. De grote variatie aan standhouders biedt voor iedere bezoeker wat wils. Of men nu op zoek is naar een bijzonder kerstcadeau, iets leuks voor in huis of een mooi streekproduct, zoals boerenkaas, stoofperen of heerlijke jam. Op de kerstmarkt kan men het hart ophalen want er staan meer dan 100 standhouders met hun producten. Uiteraard ontbreken ook de glühwein, warme chocolademelk, erwtensoep en andere lekkernijen niet.  

Op het podium zijn de gehele dag diverse live optredens zodat men volledig in de kerststemming komt. In paviljoen De Waterlely staan dit jaar ook kramen en voor het paviljoen staat een grote snowglobe waar men in kerstsfeer op de foto kan. Kinderen kunnen in het bezoekerscentrum luisteren naar een verhaal van de kerstman. Op drie tijdstippen start er een grote lichtjestocht met lantaarns door het park. 

Parkeren
Lelystad Airport biedt dit ook jaar een helpende hand voor het parkeerprobleem dat een drukbezochte markt als deze met zich meebrengt. Op 16 december kan de bezoeker op het terrein van het vliegveld gratis parkeren. Vanaf daar worden pendelbussen ingezet en is men met een paar minuten op de kerstmarkt. De entree van de markt is €2,-. Met deze entreeprijs kan Het Flevo-landschap de natuur in de provincie blijven beschermen en verder ontwikkelen.

Kijk voor het laatste nieuws op www.flevolandschap.nl/kerstmarkt

« Terug

Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!