Het Flevo-landschap kijkt terug op succesvolle kerstmarkt

Kerstmarkt Natuurpark-JPluim-2.jpgzaterdag 16 december 2017

De kerstmarkt in Natuurpark Lelystad is vandaag zeer goed bezocht. Ondanks de kou en een enkele bui maakten de bezoekers, standhouders, koren, goede doelen en vrijwilligers en medewerkers van Het Flevo-landschap er een groot feest van.

Op het hoogtepunt van de dag reden er 11 bussen non stop heen en weer om de bezoekers van Lelystad Airport naar het park te brengen. Eenmaal aangekomen in het park kon men volledig in kerstsfeer komen met live muziek, het verhaal van de kerstman, broodjes bakken boven het kampvuur en nog veel meer. Streekproducten als boerenkaas, hutspotpakketten, appelsap, droge worst en heerlijke jam gingen als warme broodjes over de kramen. Ook de glühwein en warme chocolademelk was niet aan te slepen. Het boek van Het Flevo-landschap, Op avontuur met Olivier de otter, vond ook gretig aftrek bij de bezoekers.

Het Flevo-landschap is erg trots op de meer dan 40 vrijwilligers die vandaag hard gewerkt hebben om van de dag een succes te maken. Alle inkomsten van de verkochte producten van Het Flevo-landschap gaan volledig naar het behoud en de ontwikkeling van de natuur in Flevoland.  

« Terug

Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!