Tim Knol verbindt natuur en cultuur in Natuurpark Lelystad

Copyright Tim Knoldonderdag 25 juni 2020

De Wandelclub van muzikant Tim Knol neemt in samenwerking met Het Flevo-landschap op woensdag 8 juli wandelaars mee door Natuurpark Lelystad. Op veilige afstand van elkaar kan men genieten van natuur en onderweg luisteren naar live muziek.

Wandelen is gezond en goed voor je fysieke en mentale gezondheid. Na zelf te hebben ervaren wat wandelen met je doet en vooral wat het je oplevert, heeft Tim knol vorige maand de Wandelclub opgericht. Met zijn wandelclub neemt Tim kleine groepen wandelaars en natuurliefhebbers mee op pad door diverse natuurgebieden door heel Nederland. Midden in de natuur, op gepaste afstand, toch live muziek te kunnen brengen is heerlijk om te kunnen doen in deze bijzondere tijden. Hij is dan ook trots dat zijn wandelclub ook naar Flevoland komt.

Het Flevo-landschap is enthousiast over dit initiatief waarbij mens, natuur en cultuur met elkaar verbonden worden en heeft samen met Tim Knol en de wandelclub een verrassende wandeling georganiseerd waarbij niet alleen wandelen en live muziek centraal staan, maar ook de bijzondere dieren in het park aan bod zullen komen.

De wandelclub houdt de groep heel klein en volgt een strikt corona protocol. De kaartverkoop is inmiddels gestart op www.wandel.club

Restaurant Haje is deze dag geopend voor lunch en diner en heeft een speciaal arrangement voor deze dag. Meer info en reserveren op www.haje.nu 

Meer over Natuurpark Lelystad

Groeten-uit-natuurpark-lelystad-.jpg

« Terug

Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!