Expositie Veren & Schubben

Tentoonstelling TV_21jan17.jpgGeplaatst: 16 januari

In Bezoekerscentrum De Trekvogel vindt zaterdag 21 januari tussen 11:00 en 12:00 uur de opening plaats van de expositie Veren & Schubben. Tijdens de expositie zijn schilderijen te zien van de cursisten van Lilian Steenvoorden. De opening wordt muzikaal opgeluisterd door het Jazzcombo Blom.

Aan de rand van de Lepelaarsplassen en het Wilgenbos ligt Bezoekerscentrum De Trekvogel. Een prachtige locatie van Het Flevo-landschap, bekend bij wandelaars, fietsers en kunstliefhebbers. Regelmatig wordt hier werk getoond van Almeerse kunstenaars. Van zaterdag 21 januari tot en met zondag 26 maart zijn hier de schilderijen te zien van cursisten van Lilian Steenvoorden. Gedurende het cursusseizoen is er gewerkt aan de hand van het thema Veren & Schubben. Cursisten schilderden in olie- en acrylverf: vogels, vissen en reptielen, bijzondere dieren die inspireerden tot het maken van unieke werken. Hierbij stond de persoonlijke visie en werkwijze van de deelnemers centraal. Gestreefd is naar een zo divers mogelijke interpretatie van het onderwerp in verschillende schildertechnieken. Met veel plezier en enthousiasme is er in de lessen naar deze expositie toegewerkt.

De opening vindt plaats op zaterdag 21 januari tussen 11.00 en 12.00 uur en zal muzikaal opgeluisterd worden door het Jazzcombo Blom.

De exposanten zijn: Lon Blom, Nanny Hermans, Constance Lieuw-on, Nathalie Groeneveld, Karin Doting, Ingrid Suleman, Bianca van der Kamp, Ina van der Vaart, Joke Zitterstein, Marga Mathlener, Astrid v.d. Veen, Selma Briët, Elly Gijswijt, Tiety Bouma, Siegina Klaver, Jaap Loosman, Toos van Dijk, Daniëlle Sminia, Corina van der Laan, Alie Kluin en Peggy Smith.

Locatie: Bezoekerscentrum De Trekvogel
Oostvaardersdiep 16
1309 AA Almere
Openingstijden; zaterdag en zondag 12.00 – 16.00 uur

Meer informatie over de schildercurssussen kunt lezen op liliansteenvoorden.nl.

« Terug

Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!