Kijktip: Een Uur Natuur - de mooiste natuurbeelden van Flevoland

Startscherm Uur Natuur.jpgGeplaatst: 22 november

Wilt u Schokland, de Lepelaarplassen en Natuurpark Lelystad eens zien vanuit vogelperspectief? De mooiste Flevolandse natuurbeelden bekijken? Horen en zien wat Het Flevo-landschap allemaal heeft gedaan in 2021? Weten wat we gaan doen in 2022 en daarna? Kortom: wilt u zich een uur lang onderdompelen in de mooiste kant van Flevoland? Kijk dan op 7 december om 19.00 uur naar Een Uur Natuur.

Reis langs Flevolandse natuurgebieden
Een Uur Natuur is de jaarlijkse online stream van Het Flevo-landschap. In het online televisieprogramma maakt “groene reporter” Martin van Alfen, vrijwilliger bij Het Flevo-landschap, een reis langs verschillende natuurgebieden in de provincie. Onderweg interviewt hij onder meer boswachters, bezoekers en Flevo-landschap-directeur Ben Huisman. De interviews worden afgewisseld met interessante mini-documentaires en prachtige beelden van de mooiste plekjes uit de provincie. Met gepaste trots worden succesvolle projecten besproken en prachtig in beeld gebracht. Uiteraard wordt ook vooruitgekeken naar de uitdagingen waar het Flevo-landschap komend jaar mee te maken krijgt.

Kortom: dat wilt u niet missen! Zet de datum van de uitzending meteen in uw agenda: 7 december om 19.00 uur. De uitzending is te bekijken via flevo-landschap.nl/live


« Terug

Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!