Het Flevo-landschap en Top&Top Schoonmaak verlengen sponsoring

Ondertekening TenT HFL.jpgGeplaatst: 15 maart

Het Flevo-landschap kan niet zonder de steun van haar ruim 12.500 begunstigers, 150 vrijwilligers en vele bedrijfsvrienden. Dankzij de financiële steun en persoonlijke inzet van al deze mensen en bedrijven kunnen wij onze natuurgebieden, landschapskunstwerken en cultuurhistorische locaties in de provincie beschermen, beheren en toegankelijk houden voor bezoekers.

We zijn dan ook blij dat diverse trouwe bedrijfsvrienden begin 2022 hun steun aan Het Flevo-landschap hebben verlengd. Een van deze partijen is Top&Top Schoonmaak. Top & Top Schoonmaak is hét schoonmaakbedrijf van Lelystad en omstreken. Elke dag zijn zij door heel Flevoland (en daarbuiten) aan het werk. Met meer ruim zestig medewerkers is Top&Top het grootste schoonmaakbedrijf van Lelystad. Vanuit een sterke lokale en provinciale binding, steunt Top&Top Het Flevo-landschap inmiddels al zes jaar. En daar zijn we ontzettend blij mee!

Op de foto bekrachtigen Michael Top, directeur van Top&Top (links) en Ben Huisman, directeur van Het Flevo-landschap (rechts), de verlenging van de samenwerking met drie jaar.

Ondertekening TenT HFL

« Terug

Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!