header bedankpagina.jpg

Ontdek de natuur in Flevoland met ons nieuwe voorjaarsmagazine

Aanvraag proefnummer magazine

‘Natuur dichtbij’ is een informatief magazine dat 3x per jaar verschijnt, speciaal voor begunstigers van Het Flevo-landschap. Het magazine staat boordevol informatie over de Flevolandse natuur, met boeiende achtergrondverhalen en reportages, mooie natuurfoto’s en leuke wandel- en fietsroutes. 

Nieuwsgierig?
Ben jij (nog) geen begunstiger en wil je het magazine graag éénmalig uitproberen? Vul jouw gegevens hieronder in en dan krijg je het voorjaarsmagazine thuis gestuurd. Deze aanbieding is uitsluitend bedoeld voor inwoners van Flevoland en geldig zolang de voorraad strekt. Op=op, dus wees er snel bij!

Ja, ik ontvang graag een gratis proefnummer:

Voorjaarseditie 'Natuur dichtbij'

In het nieuwe voorjaarsnummer lees je van alles over water. Zo vertellen we over de uitdagingen die het wonen op de voormalige bodem van de Zuiderzee met zich meebrengt. Ontdek drie natuurgebieden met een bijzondere waterfunctie. Of ga op pad met de gratis zoekkaart met waterdiertjes en ontdek wat er bij jou in de buurt in het water leeft.

Cover voorjaarsmagazine

Jouw gegevens worden vastgelegd conform de AVG. Het Flevo-landschap kan deze gebruiken om je te informeren over ons werk voor de natuur. Ons volledige privacy beleid kun je hier nalezen.

Campagnebeeld Lepelaarsplassen 2021 1920x750 a.jpg

Bescherm de natuur in Flevoland!

Het Flevo-landschap zet zich elke dag weer in om de Flevolandse natuur te beschermen en te ontwikkelen. Maar dat kunnen we niet alleen. Draag jij de natuur in Flevoland ook een warm hart toe? Word dan nu begunstiger. Al vanaf € 25 per jaar bescherm je de natuur bij jou in de buurt. Meld je hieronder aan en profiteer van mooie voordelen!

Aanmelden

Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!