header bedankpagina.jpg

Ontdek de natuur in Flevoland met ons nieuwe herfstmagazine

Aanvraag proefnummer magazine

‘Natuur dichtbij’ is een informatief magazine dat 3x per jaar verschijnt, speciaal voor begunstigers van Het Flevo-landschap. Het magazine staat boordevol informatie over de Flevolandse natuur, met boeiende achtergrondverhalen en reportages, mooie natuurfoto’s en leuke wandel- en fietsroutes. 

Nieuwsgierig?
Ben jij (nog) geen begunstiger en wil je het magazine graag éénmalig uitproberen? Vul jouw gegevens hieronder in en dan krijg je het herfstmagazine thuis gestuurd. Deze aanbieding is uitsluitend bedoeld voor inwoners van Flevoland en geldig zolang de voorraad strekt. Op=op, dus wees er snel bij!

Ja, ik ontvang graag een gratis proefnummer:

Herfsteditie 'Natuur dichtbij'

In het nieuwe herfstnummer lees je onder andere over het grootste op het land levende zoogdier van Nederland: het imposante edelhert. Onze boswachters beantwoorden diverse natuurvragen. En we geven je allerlei tips voor mooie herfstwandelingen en fietstochten door historisch Flevoland.

cover herfstmagazine 2022

Jouw gegevens worden vastgelegd conform de AVG. Het Flevo-landschap kan deze gebruiken om je te informeren over ons werk voor de natuur. Ons volledige privacy beleid kun je hier nalezen.

Campagnebeeld Lepelaarsplassen 2021 1920x750 a.jpg

Bescherm de natuur in Flevoland!

Het Flevo-landschap zet zich elke dag weer in om de Flevolandse natuur te beschermen en te ontwikkelen. Maar dat kunnen we niet alleen. Draag jij de natuur in Flevoland ook een warm hart toe? Word dan nu begunstiger. Al vanaf € 25 per jaar bescherm je de natuur bij jou in de buurt. Meld je hieronder aan en profiteer van mooie voordelen!

Aanmelden

Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!