Flevolandschap_PluimFotografie-6.jpg

Postcodeloterij

Nationale Postcode Loterij

Het Flevo-landschap en de elf andere Provinciale Landschappen mogen al sinds 1996 rekenen op de steun van de Nationale Postcode Loterij. De Nationale Postcode Loterij wil aandacht schenken aan de bescherming van natuur en landschap in de regio en dit financieel steunen. Met dit extra geld kan Het Flevo-landschap verschillende projecten uitvoeren, bijvoorbeeld in het Urkerbos, in het Natuurpark en op Schokland.

Nationale Postcode Loterij

De Nationale Postcode Loterij is de grootste goede doelen loterij van Nederland. 50 procent van de inleg van de verkochte loten wordt verdeeld over goede doelen werkzaam op het gebied van Mens en Natuur. Wilt u meer informatie over de Nationale Postcode Loterij en haar goede doelen, kijk dan op www.postcodeloterij.nl. Door mee te spelen in de Nationale Postcode Loterij steunt u onder meer Het Flevo-landschap. Voor €12,50 koopt u al een lot.

De Wilde Bijenlinie gaat van start in Flevoland

Tijdens het jaarlijks Goed Geld Gala van de Nationale Postcode Loterij heeft LandschappenNL 1,7 miljoen euro ontvangen voor de realisatie van de Wilde Bijenlinie. Dit is fantastisch nieuws voor de bedreigde wilde bijen en voor Flevoland. Met een deel van dit bedrag gaan het Flevo-landschap en Landschapsbeheer Flevoland aan de slag met de realisatie van de Wilde Bijenlinie. 

Meer informatie

Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!