• Bezoekercentrum Natuurpark (Lelystad) is geopend op maandag t/m vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.00 uur.
  • Bezoekerscentrum De Gesteentetuin (Schokland) en Bezoekerscentrum De Trekvogel (Almere) zijn geopend op zaterdag en zondag van 12.00 tot 16.00 uur.

Lees voorafgaand aan uw bezoek welke maatregelen er gelden in de gebieden van Het Flevo-landschap.  

Het Flevo-landschap heeft drie bezoekerscentra in de Provincie Flevoland, in iedere polder een. In de Noordoostpolder De Gesteentetuin, gelegen op het voormalige eiland en UNESCO-werelderfgoed Schokland. In Oostelijk Flevoland het bezoekerscentrum Natuurpark, gelegen in het gelijknamige Natuurpark Lelystad. In Zuidelijk Flevoland Bezoekerscentrum De Trekvogel, ten noordwesten van Almere bij Nationaal Park Nieuw Land. De eigen natuurgebieden Lepelaarplassen, Wilgenbos, Wilgeneiland en Vaartsluislos maken hier deel van uit.

De bezoekerscentra van Het Flevo-landschap zijn ideale start- of eindpunten van uw bezoek aan de nabijgelegen natuurgebieden. De gastheren en gastvrouwen adviseren u graag over de activiteiten en bezienswaardigheden in het natuurgebied. Ook zijn hier speurtochten en rugzakroutes verkrijgbaar voor de kinderen en kunt u excursies boeken. Wilt u begunstiger worden en wilt u meer informatie? De gastheren en gastvrouwen vertellen u hier graag meer over.

Kijkt u links in het menu voor meer informatie over de faciliteiten en mogelijkheden van onze bezoekerscentra.Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!