Het Flevo-landschap heeft drie bezoekerscentra in de provincie Flevoland, in iedere polder een. In de Noordoostpolder De Gesteentetuin, gelegen op het voormalige eiland en UNESCO-werelderfgoed Schokland. In Oostelijk Flevoland het bezoekerscentrum Natuurpark, gelegen in het gelijknamige Natuurpark Lelystad. In Zuidelijk Flevoland is dit Bezoekerscentrum De Trekvogel aan de Oostvaardersdijk bij de Lepelaarplassen en het Wilgenbos. Dit is tevens een startpunt voor een bezoek aan Nationaal Park Nieuw Land.

*** Bezoekerscentrum De Trekvogel in Almere is vanaf 24 oktober 2022 voor langere tijd gesloten. We werken aan een nieuw bezoekerscentrum op deze locatie. ***

De bezoekerscentra van Het Flevo-landschap zijn ideale start- of eindpunten van uw bezoek aan de nabijgelegen natuurgebieden. De gastheren en gastvrouwen adviseren je graag over de activiteiten in het natuurgebied en wat je er kunt beleven. Ook zijn hier speurtochten en rugzakroutes verkrijgbaar voor de kinderen en excursies te boeken. Wil je begunstiger worden en wil je meer informatie? De gastheren en gastvrouwen vertellen je hier graag meer over.

Kijk in het menu voor meer informatie over de faciliteiten en mogelijkheden van onze bezoekerscentra.

pin onlyOntvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!