_DFO7301-Het Flevolandschap-Schokland serie- Ernst Dirksen Fotografie-22 mei 2019.jpg

Geef een begunstigerschap cadeau!

Op zoek naar een origineel cadeau?

Voor € 25,- maakt u iemand een jaar lang cadeaubegunstiger van Het Flevo-landschap. U steunt daarmee de Flevolandse natuur én geeft een origineel cadeau. Degene aan wie u het begunstigerschap cadeau geeft, profiteert een jaar lang van mooie voordelen. Het cadeaubegunstigerschap stopt automatisch na één jaar.

Ja, ik geef een begunstigerschap cadeau

Gegevens cadeaubegunstiger
Uw eigen gegevens

Cadeau: minigids Tuinvogels

Als welkom ontvangt de cadeaubegunstiger de minigids Tuinvogels cadeau. Deze gids helpt u bijna 70 vogels herkennen die voorkomen in dorpen en steden, zowel in de tuin als in het park of in de gracht.

Minigids tuinvogels

Gratis beleefkaart

Daarnaast ontvangt de cadeaubegunstiger een handige beleefkaart van Natuurpark Lelystad. Dwaal met deze kaart door dit prachtige natuurgebied, ontdek bijzondere dieren en beleef het ritme van de seizoenen. 

Beleefkaart Natuurpark Lelystad

3x ons magazine 'Natuur dichtbij'

De cadeaubegunstiger ontvangt drie keer het magazine 'Natuur dichtbij', boordevol natuurnieuws uit Flevoland.

Cover magazine lente 2022

Begunstigerpas met vele voordelen

Met de begunstigerpas kan de cadeaubegunstiger een jaar lang gratis parkeren bij Natuurpark Lelystad en met korting plaatsen reserveren voor onze excursies en activiteiten.

Begunstigerspas

De ingevulde persoonsgegevens worden vertrouwelijk behandeld. Vastlegging in onze administratie vindt plaats conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Lees hier meer over in ons Privacy Statement

Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!