Het Flevo-landschap biedt in samenwerking met De Friesland Zorgverzekeraar Groen & Fit aan, een zorgverzekering met een groen hart en aantrekkelijke voordelen. Ons gezamenlijke doel? Ervoor zorgen dat u actief en dichtbij huis van natuurschoon kunt genieten én dat deze natuur bewaard blijft. Bovendien profiteert u van goede zorg én een aantrekkelijke korting op uw zorgpremie.

Gezond de natuur in

Lekker naar buiten. De natuur in. Daarom hebben we - Het Flevo-landschap en De Friesland Zorgverzekeraar - de handen ineen geslagen en werken we nauw samen in Groen & Fit. Een collectieve zorgverzekering van De Friesland met voordeel voor iedereen die begunstiger is van Het Flevo-landschap. Of voor wie op zoek is naar een groene zorgverzekering en zich wil aansluiten bij Het Flevo-landschap als begunstiger.

Kies voor natuur

Met Groen & Fit kunnen wij ons samen blijven inzetten voor de natuur. Want dat is ons doel: het behoud van die prachtige, natuurlijke omgeving zodat u daar met volle teugen van kunt genieten. Dat is heerlijk en gezond! Een mooi voordeel voor u en onze natuur. Laat daarom uw groene hart spreken en zorg er samen met ons voor dat u, en vele generaties na u, kunnen blijven genieten van de prachtige natuur dichtbij in uw eigen omgeving.

Groen & Fit

Groen & Fit kent aantrekkelijke voordelen:

  • 8% korting op de zorgverzekeringen van De Friesland (basis, aanvullend en tand)
  • 10% korting op de doorlopende reis- en annuleringsverzekering van De Friesland
  • De Friesland doneert eenmalig een bedrag aan Het Flevo-landschap, zodra u zich heeft aangemeld bij Groen & Fit

Nog geen lid van een natuurorganisatie?

Doe dan uw voordeel met een gratis begunstigerschap van Het Flevo-landschap (eenmalig voor het eerste jaar).

Informatie

U kunt zich op de website van De Friesland Zorgverzekeraar aanmelden. U kunt ook bellen met de afdeling klantencontacten (058) 291 31 31. Vermeld bij uw aanmelding of offerteaanvraag het specifieke collectiviteitsnummer: 344 301. De premiekorting voor u als begunstiger wordt dan automatisch doorberekend.

Al verzekerd bij De Friesland?

Dan hoeft u zich niet opnieuw aan te melden. U kunt bellen met de afdeling Klantencontacten het het collectiviteitsnummer doorgeven.

Meer informatie Groen & Fit? Klik hier!

Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!