Groen & Fit.jpg

Speciaal voor natuurliefhebbers: Groen & Fit

Het Flevo-landschap biedt in samenwerking met zorgverzekeraar De Friesland Groen & Fit aan, een zorgverzekering met een groen hart en aantrekkelijke voordelen. Ons gezamenlijke doel? Ervoor zorgen dat u actief en dichtbij huis van natuurschoon kunt genieten én dat deze natuur bewaard blijft. Bovendien profiteert u van goede zorg én aantrekkelijke kortingen.

Gezond de natuur in

Niets is gezonder dan actief bewegen in de vrije natuur. Daarom hebben we - Het Flevo-landschap en De Friesland - de handen ineen geslagen en werken we samen in Groen & Fit. Een collectief met voordeel voor iedereen die begunstiger is van Het Flevo-landschap. Of voor wie op zoek is naar een groene zorgverzekering en zich wil aansluiten bij Het Flevo-landschap als begunstiger.

Uw voordelen via Het Flevo-landschap

  • Korting op aanvullende verzekeringen, ook voor gezinsleden
  • Het hele jaar door korting op buitenactiviteiten en -producten
  • 10% korting op de reisverzekering

Extra: handige services voor de momenten dat u het echt nodig heeft

Mantelzorglijn
Hulp bij uw vragen over mantelzorg

Dokter Appke
Overal snel deskundig antwoord op uw gezondheidsvraag

Wachtlijstbemiddeling
Gemiddeld 71 dagen sneller geholpen

Aanmelden voor Groen & Fit

Dat kan als u begunstiger bent van Het Flevo-landschap. Meld u aan bij De Friesland en dan zorgen zij dat u meedoet aan het collectief. Bent u nog geen lid van Het Flevo-landschap? Word dan nu begunstiger.

Meer informatie?

Neem een kijkje op de website van De Friesland. U kunt ook telefonisch contact opnemen met de klantenservice van De Friesland via (058) 291 31 31. Zij helpen u graag verder!

Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!