Przewalski - J. Thijssen.jpg

Bedrijfsvrienden

Natuur is gratis, maar het beheer en ontwikkelen van natuurgebieden allerminst. Gelukkig kan Het Flevo-landschap rekenen op de steun van ruim 12.000 begunstigers en vele bedrijfsvrienden. Dankzij deze steun beschermt het Flevo-landschap de natuur en maken we met elkaar Flevoland elke dag mooier!

Gouden vrienden

Afvalzorg

Afvalzorg houdt zich bezig met afvalverwerking. Ze bewerken en hergebruiken afvalstromen zo veel mogelijk. Wanneer hergebruik geen optie is, zorgen ze dat het afval veilig en verantwoord gestort wordt.

CameraNU.nl

CameraNU.nl verkoopt alles op het gebied van het maken van beelden in de breedste zin van het woord. Niet alleen voor de professionele fotograaf, maar ook voor de starter met zijn mobiel en alles ertussenin. 'Van onze klanten gaat een grote groep graag naar de polder om in de natuur hun hobby, fotograferen of dieren bezichtigen, uit te oefenen’. 

Rabobank

De Rabobank Groep is een internationale financiële dienstverlener en is actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. Rabobank Flevoland,  Almere en Noordoostpolder-Urk vinden het belangrijk om de Flevolandse natuur en natuurontwikkeling te ondersteunen. lees meer.

Tauw

Tauw is een Europees advies- en ingenieursbureau met een sterke positie in milieuadvies en de duurzame ontwikkeling van de leefomgeving. Tauw wil bijdragen aan een duurzame leefomgeving. Want de kwaliteit van het milieu en de leefomgeving kan altijd beter.

Zilveren vrienden

De Friesland Zorgverzekeraar 

Hak & Rein Vos Notarissen

De Waard Grondverzet b.v.  

Drukkerij Teewes 

Husqvarna Benelux 

iClicks 

Vink Creative

Donkergroen

Bronzen Vrienden

  • Arfman Hekwerk BV
  • Top en Top Schoonmaak Lelystad
  • Mind at Work
  • Knipscheer infrastructuur
  • A. de Jonge
  • Buisman Makelaars Lelystad

Fondsen

Behalve van vrienden, ontvangt Het Flevo-landschap financiële bijdragen van de Nationale Postcode Loterij en Het VSBfonds. Ook Bedrijfskring Lelystad steunen Het Flevo-landschap.

In samenwerking met de lokale Rabobanken en Landschapsbeheer Flevoland heeft Het Flevo-landschap het Streekfonds Flevoland opgezet. Het doel hiervan is het verwerven van financiële middelen voor projecten op het gebied van het behoud en de ontwikkeling van natuur, landschap en cultuurhistorie in Flevoland.

Vriend worden?

Wilt u met uw organisatie ook vriend worden van het Flevo-landschap? Als vriend werkt u actief mee aan de bescherming van de natuur en aan een kwalitatief hoog en prettig leef- en werkklimaat in onze provincie. Door als vriend de doelstellingen van Het Flevo-landschap te onderschrijven, versterkt u het imago van uw bedrijf of instelling, ondersteunt u cultuur- en natuurbehoud binnen de provincie en maakt u ook uw werknemers bewust van het belang van een prettige en natuurlijke werkomgeving. 

Vrienden ondersteunen Het Flevo-landschap met een jaarlijkse bijdrage van:

  • € 7.500,- (Gouden Vriend),
  • € 2.500,- (Zilveren Vriend) of  
  • € 1.250,- (Bronzen Vriend) 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Mystica Smorenburg
(Hoofd Marketing & Communicatie)
tel: 0320-286111

Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!