_DFO7492-Het Flevolandschap-Schokland serie- Ernst Dirksen Fotografie-22 mei 2019.jpg

Hoeveel mooier wilt u Flevoland maken?

Verhoging begunstigerbijdrage

Even eruit in de natuur. Al meer dan een jaar ervaren we hoe belangrijk de natuur dichtbij huis is. Bijna overal in Flevoland is wel een mooi natuurgebied in de buurt. Maar al dat moois is wel kwetsbaar. Onze boswachters zijn dagelijks in de weer om al dit moois te beschermen en te behouden. Dit kan alleen met de steun van natuurliefhebbers zoals u. 

Uw steun houdt onze provincie groen
Mede dankzij uw hulp kunnen we bomen planten, bossen beheren, ervoor zorgen dat moerassen niet verdrogen, bijzondere landschappen, planten en diersoorten beschermen en wandel- en fietspaden onderhouden. Oók kunnen we dankzij uw steun nieuwe natuurgebieden aankopen en ontwikkelen, zoals de Gouden Randen in de Pampushout, het Urkerveld en natuurprojecten rondom UNESCO Werelderfgoed Schokland.

Extra steun voor de natuur
Om al die natuurgebieden te beschermen en nieuwe natuurgebieden te realiseren, zijn wij afhankelijk van donaties. Daarom is uw steun hard nodig. Kunt u iets extra's missen en wilt u uw jaarbijdrage verhogen? Geef dan hieronder uw nieuwe begunstigerbijdrage aan ons door. Elke extra bijdrage is welkom en zorgt ervoor dat we nog meer kunnen bereiken. Alvast bedankt!

Ja, ik verhoog mijn begunstigerbijdrage!

Mijn gegevens:
Deze vindt u op de brief die u van ons heeft ontvangen
Ik verhoog mijn bijdrage naar:
De verhoging mag ingaan:

Als begunstiger kunt u op elk gewenst moment uw bijdrage aanpassen of stopzetten, zonder rekening te hoeven houden met een opzegtermijn of andere verplichtingen. De ingevulde persoonsgegevens worden vertrouwelijk behandeld. Vastlegging in onze administratie vindt plaats conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Lees hier meer over in ons Privacy Statement

Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!