header bedankpagina.jpg

Verlenging cadeaubegunstigerschap

Wat fijn dat u overweegt om uw cadeaubegunstigerschap te verlengen! Het Flevo-landschap zet zich elke dag weer in om de Flevolandse natuur te beschermen en te ontwikkelen. Uw hulp is daarbij onmisbaar. Al vanaf €25 per jaar kunnen we meer dan 50 natuurgebieden beschermen voor de toekomst. 

Als u nu begunstiger wordt, helpt u niet alleen om onze provincie mooi te houden, maar krijgt u zelf ook mooie voordelen cadeau:

  • 3x per jaar ons magazine 'Natuur dichtbij'
  • Gratis parkeren bij Natuurpark Lelystad
  • Korting op excursies en activiteiten in de natuur
Bedrag
Persoonlijke Informatie
Kalender (dd-mm-jjjj) 
Machtiging
Nieuwsbrief

Ijsvogel

Dit doen we met uw steun!

Bescherming van natuurgebieden
We onderhouden en beschermen 35 grotere en 15 kleinere natuurgebieden in Flevoland. Mede dankzij uw bijdrage kunnen we natuur ontwikkelen en sterker en robuuster maken. Bijzondere planten en dieren profiteren hiervan.

Behoud van culturele erfenis
We onderhouden, beschermen en behouden de bijzondere culturele erfenis van Flevoland, zoals UNESCO Werelderfgoed Schokland en talrijke historische bodemschatten.

Ontwikkeling van nieuwe natuur
We ontwikkelen nieuwe natuur, zoals de wetlands van de Gouden Randen van Pampushout en het kruidenrijke landbouw- en natuurgebied Noorderwold Eemvallei. We versterken de natuureilanden in Natura2000-gebied de Lepelaarplassen en ontwikkelen grootschalige natuurprojecten rondom UNESCO Werelderfgoed Schokland.

Natuurbeleving
We willen iedereen van de natuur laten genieten. We leggen wandel- en fietspaden aan, plaatsen informatieborden en organiseren excursies.

Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!