Vrienden van Het Flevo-landschap

Natuur is gratis, maar het beheer en ontwikkelen van natuurgebieden allerminst. Gelukkig kan Het Flevo-landschap rekenen op de steun van ruim 12.000 begunstigers en vele bedrijfsvrienden. Dankzij deze steun beschermt het Flevo-landschap de natuur en maken we met elkaar Flevoland elke dag mooier!

Gouden vrienden

Afvalzorg is een belangrijke speler in de afvalverwerkingsmarkt en zorgt voor opslag, recycling en het storten van afval. Afvalzorg is gespecialiseerd in het ontwikkelen van gesloten stortlocaties tot veilige, nieuwe (recreatieve) bestemmingen. Men ontwikkelt innovatieve technieken om afval nuttig toe te passen.

TAUW (Technisch Adviesbureau van de Unie van Waterschappen) is een Nederlands advies- en ingenieursbureau dat internationaal actief is. TAUW adviseert over waterbeheersing, wegconstructie en elektrificatie en controleert de werking van bemalingsinstallaties.

Zilveren vrienden

Bronzen vrienden

Fondsen

Behalve van vrienden, ontvangt Het Flevo-landschap financiële bijdragen van de Nationale Postcode Loterij en Het VSBfonds. Ook Bedrijfskring Lelystad steunen Het Flevo-landschap.

Vriend worden?

Wilt u met uw organisatie ook vriend worden van het Flevo-landschap? Als vriend werkt u actief mee aan de bescherming van de natuur en aan een kwalitatief hoog en prettig leef- en werkklimaat in onze provincie. Door als vriend de doelstellingen van Het Flevo-landschap te onderschrijven, versterkt u het imago van uw bedrijf of instelling, ondersteunt u cultuur- en natuurbehoud binnen de provincie en maakt u ook uw werknemers bewust van het belang van een prettige en natuurlijke werkomgeving. 

Vrienden ondersteunen Het Flevo-landschap met een jaarlijkse bijdrage van:

  • € 7.500,- (Gouden Vriend),
  • € 2.500,- (Zilveren Vriend) of  
  • € 1.250,- (Bronzen Vriend) 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: 
Mystica Smorenburg
(Hoofd Marketing & Communicatie) 
tel: 0320-286111

Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!