Header-1920x600 voorjaarscampagne Poldervogel-landingspagina2.png

Vraag de gratis zoekkaart poldervogels aan

Zoekkaart poldervogels

Ontdek de poldervogels van Flevoland!

Poldervogels: dat zijn de vogels die zich thuis voelen in de natuur van Het Flevo-Landschap. Bijvoorbeeld de grutto, roerdomp, waterral of kievit. Die nestelen in het riet, schuilen tussen moerasplanten of zoeken hun voedsel in de vochtige bodem.

Wij hebben een speciale zoekkaart samengesteld met prachtige illustraties van 10 typische poldervogels. Inclusief kaart met vijf top-locaties in Flevoland waar je deze vogels kunt aantreffen. Ontdek deze mooie plekken en leer onze poldervogels (her)kennen!

Vraag hieronder de zoekkaart aan! We sturen deze dan direct per e-mail naar je toe.

Ja, stuur mij de gratis zoekkaart toe!

Het Flevo-landschap legt jouw gegevens vast conform de AVG. We kunnen deze gebruiken om je te informeren over ons werk voor de natuur. Bekijk hier ons volledige privacybeleid.

_MG_0435-extra grutto-Het Flevolandschap-Schokland serie- Ernst Dirksen Fotografie-16 mei 2010.jpg

Geef onze poldervogels natte poten

Poldervogels: dat zijn de vogels die zich thuis voelen in de natuur van Het Flevo-landschap! Bijvoorbeeld de grutto, roerdomp, waterral of kievit. Die nestelen in het riet, schuilen tussen moerasplanten of zoeken hun voedsel in de vochtige bodem. Maar in droge tijden zijn sommige natuurgebieden niet nat genoeg. Daarom komen we nu in actie. Met jouw steun zorgen we voor greppels, poelen en een hoger waterpeil. Samen geven we onze poldervogels jaarrond natte poten. Help je mee?

Doneer hier

Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!