activiteiten.jpg

Zomersafari's

Zomersafari

Wel eens oog in oog gestaan met galopperende przewalskipaarden, imposante edelherten of wroetende zwijnen? Ooit ooievaars zien broeden in een hoge boom of een eland of wisent in het echt gezien? Het is allemaal mogelijk in Natuurpark Lelystad. Het park is zo ingericht dat bezoekers zich er thuis voelen en al snel in de ban komen van het boeiende leven van de dieren. Kilometers lange fiets- en wandelpaden slingeren door het bosrijke terrein, waardoor een wandeling of fietstocht een ontdekkingstocht door de natuur is.

Het Natuurpark is bijna 400 ha groot. Best een hele wandeling of fietstocht als je alles wilt zien. Op zondagen tijdens de zomervakantie kun je op ‘safari’ door het Natuurpark. U kunt kiezen voor een tocht met de excursiewagen 'De Salamander' langs alle dieren. Wilt u het park eens van een andere kant bekijken? Kies dan voor excursieboot 'De Bever'. Beide tochten duren circa 1 uur. 

Tickets (5 euro) zijn op de dag zelf verkrijgbaar in het bezoekerscentrum.

Data: Zondagen 22 en 29 juli, 5, 12, 19 en 26 augustus 2018

LET OP: 29 JULI VERVALT DE VAAREXCURSIE, VANWEGE DE VERWACHTE EXTREEM HOGE TEMPERATUUR IS HET NIET MOGELIJK OM DE (METALEN) BOOT TE GEBRUIKEN. 

MSW_0907.jpg

Ontvang onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes!